Menu Sluiten

Screens

Zorg voor een sterke impact via beelden van haarscherpe kwaliteit.

Auvifox levert schermen, tv’s en displays die doen wat jij ervan verwacht. Van een beamer en scherm voor een kleine vergaderzaal tot gigantische ledwall waarmee je alle aandacht trekt of interactieve schermen om op te swipen en shoppen. Jouw boodschap wordt op elke plaats en elk moment gezien door klanten, bezoekers of werknemers.

Flatscreens

Wij brengen jouw boodschap over via kristalheldere beelden. Op flatscreens met een standaardformaat of op interactieve touchscreens en videowanden.

LED screens

Wij leveren een combinatie van haarscherpe LED schermen voor verhuur of aankoop samen met innovatieve constructies en creatief beeldmateriaal.

Digitale signage

Trek de aandacht van je publiek met onze digitale displays. Wij voorzien je van de ideale oplossing. Zowel voor bedrijven en winkels maar ook voor evenementen, beursstanden, … noem maar op!

Al onze diensten zijn volledig op maat van jouw project. Op zoek naar een specifieke oplossing, maar vind je het niet meteen op onze site? Wij horen graag jouw situatie. Neem vrijblijvend contact op!

Recente screens projecten